Общи условия

Този текст има за цел да внесе яснота между разпространителя на информация и видео съдържание (Pitlane.TV)  и потребителите използващи услугите на платформата. Pitlane.TV е платформа разпространяваща автомобилно съдържание. Публикуваните клипове в сайта са, както собствена продукция на медията, така и видео съдържание на трети страни.

Общи условия:

  1. Възпроизвеждането става посредством вграждане (embedding) на плейра от YouTube, съгласно Creative Commons лиценз.
  2. В случай, че възпроизвеждаме видеосъдържание върху което притежавате авторски права и не желаете същото да бъде налично в платформата на Pitlane.TV, моля свържете се с наш сътрудник.
  3. Pitlane.TV не носи отговорност за невярня, непроверена, компрометираща, заблуждаваща или друг вид зловредна информация, собственост на трета страна и разпространявана в платформата.
  4. Платформата си запазва правото да не публикува предложени посредством функциите на сайта предложения за видео съдържание, което считаме за неуместно или недостатъчно интересно.
  5. Всеки посетител (потребител) в сайта е длъжен да се запознае с текста от общите условия. Гледането, четенето или позоваването на платформата означава, че потребителя е прочел общите услогия и се е съгласил с тях.
  6. Всички допълнителни изображения, които не са генерирани автоматично са авторски и използването им без разрешение от страна на авторите е в нарушение на ЗАПСП.
  7. Pitlane.TV си запазва правото по всяко време и без предварително анонсиране и без необходимост от цялостно известяване на потребителите да променя всички условия в платформата.
X