Последвай ни »

Гимкхана

Избор на компания за автокаско

Автокаско е вид застраховка, чрез която могат да бъдат застраховани всички сухопътни транспортни средства, които са в техническа изправност и разполагат със собствен двигател, като изключение правят влаковете.

След като полицата бъде сключена, застрахователната компания ще покрие щети, които обхващат както пълната загубата на автомобила, така и неговата частична повреда, характеризираща се с различни по вид обстоятелства.

Научете повече на https://iandgbrokers.com/bg/zastrahovki/avtomobilno-zastrahovane/avtokasko и помислете за сигурността на вашата кола предварително. Не разчитайте на късмета си и застраховайте вашия автомобил.

Какво трябва да знаем преди да направим избор

Преди да направим автокаско, е желателно да сме запознати с всички тънкости и условия при този вид услуга. Като за начало, трябва да знаем в кои случаи тя се изплаща, за да не се стигне до разминаване между очакванията и реалността. Застраховка Автокаско покрива загуби в случай на:

  • Експлозия и пожар;
  • Кражба;
  • Природни бедствия;
  • ПТП;
  • Злонамерени действия от страна на трети лица.

Автокаското покрива и разходи, които са били допълнително извършени, след като са настъпили някои от изброените застрахователни събития. 

Може ли да се комбинира с други застраховки

Застраховката автокаско би могла да бъде комбинирана и с други по вид обезщетения, които имат за цел да обезпечат загубите, свързани с леката кола. Например:

  • Съдебни разноски;
  • Гражданска отговорност;
  • Автоасистанс.

Изборът на задължителна застраховка е също много важен елемент, като стандартно се определя за такава “Гражданска отговорност”. Научете за вариантите за пълно застраховане в I&G и се възползвайте от онлайн калкулатора, който прави точно изчисляване на полицата.

Какво предлага I&G Brokers

В I&G Insurance Brokers ще откриете всякакви видове застраховки, част от които е и “Автокаско”. Доверете се на опита и професионализма, с които това място ще Ви посрещне и подобрете всекидневието си, без да поемате повече рискове. Освен колата си, можете да застраховате и друг вид имущество и материални активи, като дома и бизнеса, багажа по време на път и др. Застраховките “Живот” и медицинските застраховки са също отличен продукт, от който е добре да се възползваме при нужда.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Фен магазин

Предстоящи състезания

април, 2021

17апрAll Day18ОТЛОЖЕНОДраг Кондофрей 2021 - 1I кръг (Национален шампионат по драг рейсинг)

17апрAll Day18Рали спринт Пещера 2021I кръг (Национален рали спринт шампионат)

24апрAll Day25Планинско Диамо 2021II кръг (Национален шампионат по планинско изкачване)

24апрAll Day25Автокрос Златоклас 2021I кръг (Национален автокрос шампионат)

Още Моторспорт

Още от Гимкхана

X