Последвайте ни в

Писта

Димитър Кондев се завръща в серия ТУРИНГ с нов автомобил

Пилотът и мениджър на Green Fox Motorsport ще се завърне след дълга пауза в серия ТУРИНГ в шампионата по Затворен Маршрут

След обявяването на датите за Grand Prix София 2019, софийските отбори несъмнено очакват старта на това пистово състезание. Конфигурацията на трасето ще е край стадион “Георги Аспарухов”.

Първата изненада поднася Димитър Кондев, който разкрива, че се завръща в добре познатия за него клас ТУРИНГ с нов атрактивен автомобил.

“Завръщам се в моята любима серия и дисциплина. Водя преговори, които са почти към края, по закупуването на нов и атрактивен автомобил.”, заяви Кондев.

“Ще карам всички оставащи писти до края на календара, като това ще ми помогне да се адаптирам към колата. Главната ми цел е за пълен сезон в шампионата по Затворен Маршрут.”, разкрива Димитър Кондев.

“Очаквам силна конкуренция, както и зрителския интерес да е много висок за това събитие.”, допълни още той.


Ако намирате това съдържание за интересно, може да ни подкрепите, за да продължим да отразяваме моторните спортове в България. При възможност може да станете редовен спомоществувал с опцията за абонаментно, месечно дарение през Patreon или чрез еднократно дарение в PayPal.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2020

30май(май 30)9:0031(май 31)16:00Рали спринт Дряново 2020II кръг

Горещи оферти

Още Моторспорт

Още от Писта

X