Последвайте ни в

Рали

И Рали България стана жертва на коронавируса

Снимка: LAP.bg

Спортът в целия свят е заложник на епидемията от коронавирус, а рали България не прави изключение. Състезанието трябваше да се проведе на 9-10 Май 2020, но днес в сайта на Автомобилна Федерация на България беше публикувано:

С оглед развитието на ситуацията и наложеното извънредно положение в страната, Управителният съвет на Автомобилна федерация на България днес взе решение тази година двете най-големи рали състезания – „Рали България“ и „Рали Сливен“, да бъдат отменени. 

От написаното не става ясно дали състезанието се отменя или отлага. Припомняме, че първото състезание в автомобилния спортен календар, което стана жертва на коронавируса беше Планинско Шумен (11-12 Април). По всяка вероятност и други състезания ще бъдат отменени, като най-застрашени към момента са втория кръг от планинския шампионат – Планинско Диамо (Благоевград) и Писта Бургас.


Ако намирате това съдържание за интересно, може да ни подкрепите, за да продължим да отразяваме моторните спортове в България. При възможност може да станете редовен спомоществувал с опцията за абонаментно, месечно дарение през Patreon или чрез еднократно дарение в PayPal.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юли, 2020

18юли(юли 18)9:0019(юли 19)16:00Рали Твърдица Елена 2020III кръг

Горещи оферти

Още Моторспорт

Още от Рали

X