Connect with us

Рали

Йордан Атанасов отправя поглед към R5

Пилотът на ART Racing е продал шампионското EVO 9

По-рано днес в социалните мрежи се появи новината, че Йордан Атанасов е продал своето Mitsubishi Lancer EVO 9 и възнамерява да се качи в по-расов автомобил от категория Rally 2.

Ето какво написаха от отбора в официалната им фейсбук страница:

 


Скъпи приятели,

Днешният ден е малко по-странен и емоционален за нас. След пет години вярна служба и много хубави моменти; след 3 титли в клас ERT 2 на Балканския рали трофей; след няколко вицешампионски титли в Българския рали шампионат; след първата победа в кръг от родния шампионат в рали „Стари столици“ 2016, нашето Mitsubishi Lancer Evo IX вече има нов собственик.

След много размисли решихме, че отборът, феновете и всички наши приятели заслужават да тръгнем в друга посока – в посоката за закупуване на равностоен автомобил, с който да преследваме победите в състезанията, които участваме.

Това ще бъде изключително трудна задача, но сме амбицирани да дадем всичко от себе си през следващите месеци, за да можем в началото на следващия сезон да бъдем на борда на модерен и конкурентен автомобил от клас Rally2.

Надяваме се, че и с вашата морална подкрепа ще успеем да доведем до край това трудно начинение, което обаче вярваме, че ще направи фенове, партньори и приятели на отбора истински щастливи.


 

 

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Рали

X