Connect with us

Писта

Косю Йорданов с изненадваща поява в серия ТУРИНГ

Косю Йорданов под пара преди старта на Писта Бургас 2019.

Снимка: Мартин Н. (Mphotography)

След изтичане на крайния срок за подаване на заявки за участие на “Писта Бургас 2019”, впечатление прави появата на Косю Йорданов (по известен в автомобилните среди като D-R HOUS) в списъка.

След редица участия в Македония през настоящия сезон (в планинския и пистовия шампионат), Йорданов вече е и сред фаворитите в серия ТУРИНГ в последния кръг от шампионата край родното ни Черноморие.

Най-вероятно пилотът на Green Fox Motorsport ще работи до последно над своя Megane, преди отпътуването си към Бургас, тъй като новата му секвенционална скоростна кутия пристигна вчера от Словакия.


“Както обикновено взимам участие в кръг от пистовия шампионат в края на сезона. В момента се подготвям усилено за състезанието, дали ще успея – Божа работа. По автомобила има много несъответстващи чати, които искат преправяне. Желая всичко да стане готово и да взема участие в Бургас, за да проверя дали работят новостите по автомобила и да съм наясно по какво ще трябва да работя през зимата.”, заяви за Pitlane.tv Косю Йорданов.

“Нямам амбиции за класиране, но категорично няма и да се “возя”, отивам пък каквото стане. На тази конфигурация в Бургас не съм карал, но това не е проблем за мен, надявам се само колата да е здрава.”, завърши Йорданов.


 

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

декември, 2023

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Писта

X