Connect with us

Гимкхана

Моторните масла и техните видове

На пазара на авточастите днес се предлагат различни видове автомобилни моторни масла от MaxCar.BG на брандове като Castrol, Shell, Total, Elf, Yacco и др. Кои обаче са най-добрите и от кой онлайн магазин можем да си ги закупим? Кои са наличните видове и техните особености?

Кои са най-добрите моторни масла?

Автомобилните смазочни материали с марки като Castrol, Shell, Total, Elf, Yacco са най-добри по отношение на това, че са напълно оригинални и доставени в онлайн магазина MaxCar.BG от фабриките на истинския производител. Тоест, те са с гарантираното от разработчика качество и могат максимално да запазят двигателя, защото притежават нужните свойства за това, както и необходимите добавки. Ние можем да гарантираме това, защото имаме дългосрочни партньорства с оторизираните от отделните брандове дилъри.

Доста чест проблем при новите шофьори е правилният избор на автомобилни моторни масла. При многобройните разновидности на съвременните двигатели и различията в работата им, процесът наистина се усложнява. Важно е обаче да се запознаем с изискванията и препоръките на производителя на съответното превозно средство, както и да сме наясно със стандартите за качество, като американското API и европейското ACEA. Само така или чрез консултация със специалист можем да определим и най-добрата за нас смазка.

От къде може да си го закупите онлайн?

При нас в онлайн магазина ще откриете голямо разнообразие от автомобилни моторни масла от MaxCar.BG, където ще срещнете отделни видове на брандовете Shell, Castrol, Elf, Total, Yacco и др. Всеки от тях е световно известен, а продуктите им вече са доказали качествата си и отличните си резултати върху мотора, така че можете напълно да им се доверите. Все пак, редно е при избора да съобразим някои подробности, като например, какви видове са ни необходими и техните особености?

Колко вида има?

Основно, предлаганите автомобилни моторни масла от онлайн магазин MaxCar.BG под марките Elf, Shell, Yacco, Castrol и Total се делят на три:

  • Синтетични – базирани са на изцяло изкуствени синтезирани химически продукти;
  • Полусинтетични – представляват смесица от синтетични и минерални нефтени продукти;
  • Минерални – изготвени са на базата на естествен дестилиран нефт.

От тези видове предлага всяка една от най-добрите в България марки за автомобилни моторни масла, като Elf, Shell, Yacco, Castrol и Total, които ще бъдат намерени на най-добри цени в онлайн магазина на MaxCar.BG. При нас също се предлагат и другу различни маркови авточасти с изключително конкурентни условия, които се харесват на голям процент от клиентите ни.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2023

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Гимкхана

X