Последвайте ни в

Рали

Рали спринт Бургас ще бъде на 23-24 ноември

Планираното рали Бургас, което трябваше да бъде последен кръг от националния рали шампионат тази година, ще се пробеде под малко по-различна форма. Поради липса на генерален спонсор и на достатъчно добър бюджет, първото издание на състезанието ще се проведе под формата на рали спринт. Датите, на които ще се проведе надпреварата също претърпяха промяна. Първоначално планираното рали Бургас трябваше да се състои на 19 и 20 октомври. В последствие се спрягаха датите 16 и 17 ноември, а след последната среща между рали комисията и клуба съорганизатор АСК Вромос, стана ясно че рали спринтът ще бъде на 23 и 24 ноември.

Към момента са уточнени отсечките, програмата, часовия график допълнителния правилник и картите. Предстои те да бъдат публикувани съвсем скоро. Това, което е сигурно, е че церемонията по откриването и награждаването ще бъде на морска гара Бургас.

Повече информация ще бъде публикувана скоро на


Ако намирате това съдържание за интересно, може да ни подкрепите, за да продължим да отразяваме моторните спортове в България. При възможност може да станете редовен спомоществувал с опцията за абонаментно, месечно дарение през Patreon или чрез еднократно дарение в PayPal.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юли, 2020

18юли(юли 18)9:0019(юли 19)16:00Рали Твърдица Елена 2020III кръг

Горещи оферти

Още Моторспорт

Още от Рали

X