Connect with us

Формула 1

Трети сезон на Formula 1: Drive to Survive по Netflix

Едва ли има фен на Формула 1 с абонамент към Netflix, който да не е гледал култовия документален сериал Formula 1: Drive to Survive. До момента продукцията има зад гърба си 2 сезона, а третия предстои да започне на 19 Март 2021 г. в мрежата на стрийминг доставчикът. Продукцията се радва на невероятен успех по целия свят, но най-вече в САЩ, където Формула 1 набира все по-голяма популярност сред местното население.

Продуцентите загатват някои от сюжетните линии с видео анотации в социалните мрежи. Няколко публикации в Twitter разкриват драмата с преждевременно приключилата кариера на Ромен Грожан във Формула 1. Други разкриват моменти от кухнята в антуража на седемкратния световен шампион Луис Хамилтън. Друга тема в третия сезон на Drive to Survive ще бъде дългоочакваната победа на Серхио Перес, както татуировката на ръката на Сирил Абитебул след подиумите на Даниел Рикардо на Имола и Нюрбургринг.  По всяка вероятност ще бъде обърнато внимание на Алекс Албън, Пиер Гасли, Себастиан Фетел и Джордж Ръсел.

По всяка вероятност дългото чакане ще си заслужава, а първи епизод от екранизацията на един от най-интересните сезони във Формула 1 ще може да видим след месец.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

април, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Формула 1

X