Connect with us

Мотоциклетизъм

17 мотокросисти се отправят за старт в Турция

17 състезатели ще представят България във втория и третия кръг от балканския шампионат по мотокрос, който е и кръг от европейския шампионат в класове МХ 65/85 в Афиьонкарахисар, Турция. Надпреварата е този уикенд, а страната ни ще има представители във всички класове с изключение на МХ 1.

За Европейския шампионат в клас МХ 65 ще карат Николай Павлов от „М6 Yamaha рейсинг тийм“, Никола Мутафчиев от „Панчо рейсинг тийм“, Павел Марков от „Ридо Самоков“ и Георги Илиев от „Мото спорт Варна“. При 85-кубиковите ще разчитаме на Георги Гинов от „Мото спорт Варна“ и на Теоман Масар от „Тийм Масар“. При най-малките в МХ 50 нашите момчета са Радостин Присадов и Георги Георгиев от „М6 Yamaha рейсинг тийм“.

В МХ 2 е Николай Малинов от „Киппен МХ рейсинг тийм“, а при Junior-ите в същия клас – Венцислав Тошев от „Мото спорт Варна“ и Данаил Стефанов от „Ябланица МХ“, а в МХ ще се състезава Павел Ранчев Pavel Ranchev от „Тийм Масар“. Силно се очератава присъствието ни при Senior-ите, като в Турция ще карат Кадир Масар от „Тийм Масар“, Атанас Петров от „АИТ рейсинг тийм“, Живко Бонев, Веселин Малинов и Васил Стоянов (и тримата от „Киппен МХ рейсинг тийм“).

Източник: БФМ

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юли, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Мотоциклетизъм

X