Connect with us

Други

Без онлайн излъчване на Писта Бургас 2022

И втория кръг от националния пистов шампионат ще остане без LIVE Stream

Скъпи приятели на автомобилния спорт с огромно разочарование се налага да Ви съобщим неприятната новина, че и втория кръг от националния пистов шампионат ще остане без живо излъчване от Pitlane.TV. Към всички зрители и партньори поднасяме най-искрени извинения за това, че Ви подведохме с това, че ще излъчим въпросното състезание.

След „Писта София 22“ проведохме предварителен разговор с Радко Петров, който е водещата фигура в това състезание. В този разговор получихме зелена светлина от негова страна че на 15 и 16 октомври със сигурност ще бъде излъчен втория кръг от пистовия шампионат в каналите на Pitlane.TV, като затова ще бъдат осигурени необходимите средства.

В неделя (9 октомври) късно вечерта ни бе заявено, че организаторът не е успял да осигури минималния бюджет предвиден за излъчването на живо. Това ни постави в много неловка ситуация, тъй като вече бяхме обявили че състезанието ще има пряко излъчване.

Екипът на Pitlane.TV отново поднася извинения към всички, които с нетърпение очакваха предаванията ни. Надяваме се с много от вас да се видим на трасето, а за тези които няма да успеят да присъстват – очаквайте нашия разширен репортаж от събитието в Бургас.

2 Коментара

2 Коментара

  1. Pingback: Писта Бургас с 49 заявени участника и без излъчване на живо - BG Rally HD

  2. чоко

    15.10.2022 в 13:29

    защо бе вашата лелица мръсна без онлайн рали в бургас

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юли, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X