Connect with us

Sim Racing

Благотворително SIM Racing състезание на 27 Декември

Събраната сума от такса участие, ще бъде преведена по набирателната сметка на Никола Цолов.

На 27 Декември от 20:00 часа българско време sim racing състезанията се завръщат в ефира на Pitlane.TV. Събитието ще бъде на виртуалната писта Монца в iRacing, а формата е микс между спринтова и ендуранс надпревара. Организаторите от BULERS са подготвили 3 основни класа автомобили, като целта всеки който желае да вземе участие в благотворителното шоу. Така наречения мултиклас ще включва:

  • GT3 клас, с автомобили: Audi R8 LMS Evo 2 GT3, Ferrari 296 GT3, Porsche GT3R 992, Mercedes-AMG GT3 2020, BMW M4 GT3, Lamborghini Huracan GT3 EVO
  • GT4 клас, автомобили:  BMW M4 GT4, Mercedes-AMG GT4, Aston Martin Vantage GT4, Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR, McLaren 570S GT5
  • MX5 Cup клас, с автомобил Mazda MX5 Miata Cup

Формата на състезанието ще е 2 часа, включващ 40 минутна свободна тренировка, 20 минутна отворена квалификационна сесия и 60 минутно състезание. Слотовете за участници са ограничени до 62, а таксата за участие е в размер на 20 лева. Всички събрани средства по време на състезанието ще бъдат преведени по набирателната кампания на Никола Цолов, която има за цел да набере 196 000 лева, необходими за екипировка, обучения и практически сесии, такси и разходи за всяко състезание за следващия сезон на младия български талант. Припомняме, че в близкото минало Никола, беше част от националните sim racing серии на България като за целия период на лигата е участвал в 19 състезания, в който има 4 подиума, 2 победи и 1 най-бърза обиколка.

Повече подробности около турнира може да намерите тук: BULERS. Ако имате възможност да помогнете в набирането на средства, но нямате iRacing или не сте част от Sim Racing общността може да направите директно дарение към кампанията от този линк.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

март, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Sim Racing

X