Connect with us

Рали

Екатерина Стратиева с 12-то поредно участие на 50-то юбилейно Рали Барум 2021

Екатерина Стратиева се включва в Европейския Рали Шампионат 2021 в 4-тия кръг за сезона! Това ще е 12-ти пореден старт в класическото рали Барум, което тази година чества своя 50-ти юбилей. Навигатор ще бъде Георги Аврамов.

Състезанието ще се проведе през последния уикенд на август /27-29.08/, което ще бъде базирано в град Злин, Чехия. Общата дължина на ралито ще бъде 785,65 км, от които 210,9 км разпределени в 15 скоростни етапа.

Екипажът ще разчита на своя автомобил – Peugeot 208 R2. Както и в предния сезон 2020, и сега Стратиева /Аврамов ще се състезават за един от най-големите отбори в Европейския Рали Шампионат – Saintéloc Junior Team от Франция, който се грижи и за обслужването на автомобила! За отбора в предстоящия старт ще вземе участие и европейският шампион за 2020 Алексей Лукянук / Алексей Арнаутов – Citroen C3 Rally2; Заявените екипажи са 143 от 24 националности.

„Знаете, че за мен това е много повече от рали! Това е една сбъдната мечта! Участието ми на рали Барум за 12-ти пореден път е история! Няма да спирам да казвам, че на това състезание са най-верните фенове, едни от най-добрите отсечки, в които съм се състезавала….просто това е най-доброто рали за мен! Влизаме в шампионата малко късно, но плановете ни са да направим всички асфалтови старта до края на годината. Очакват се температури между 12-25 градуса, но има възможност и да вали в някои от дните.“

Няма как да не благодаря на компаниите, които ми помагат и заради, които се случват нещата, а именно ПЕТРОЛ , които са зад мен от 2014 година! Разбира се и на ПОД БЪДЕЩЕ , BOSCH, Verso Travel, Astra Optic, и които помагат през цялата година на отбора ми!

1 Коментар

1 Коментар

  1. Pingback: ONBOARD: Стратиева/Аврамов | Рали “Вальевски” | Pitlane.TV

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Рали

X