Connect with us

Гимкхана

Избор на компания за автокаско

Автокаско е вид застраховка, чрез която могат да бъдат застраховани всички сухопътни транспортни средства, които са в техническа изправност и разполагат със собствен двигател, като изключение правят влаковете.

След като полицата бъде сключена, застрахователната компания ще покрие щети, които обхващат както пълната загубата на автомобила, така и неговата частична повреда, характеризираща се с различни по вид обстоятелства.

Научете повече на https://iandgbrokers.com/products/individual-clients/cars/avtokasko и помислете за сигурността на вашата кола предварително. Не разчитайте на късмета си и застраховайте вашия автомобил.

Какво трябва да знаем преди да направим избор

Преди да направим автокаско, е желателно да сме запознати с всички тънкости и условия при този вид услуга. Като за начало, трябва да знаем в кои случаи тя се изплаща, за да не се стигне до разминаване между очакванията и реалността. Застраховка Автокаско покрива загуби в случай на:

  • Експлозия и пожар;
  • Кражба;
  • Природни бедствия;
  • ПТП;
  • Злонамерени действия от страна на трети лица.

Автокаското покрива и разходи, които са били допълнително извършени, след като са настъпили някои от изброените застрахователни събития. 

Може ли да се комбинира с други застраховки

Застраховката автокаско би могла да бъде комбинирана и с други по вид обезщетения, които имат за цел да обезпечат загубите, свързани с леката кола. Например:

  • Съдебни разноски;
  • Гражданска отговорност;
  • Автоасистанс.

Изборът на задължителна застраховка е също много важен елемент, като стандартно се определя за такава “Гражданска отговорност”. Научете за вариантите за пълно застраховане в I&G и се възползвайте от онлайн калкулатора, който прави точно изчисляване на полицата.

Какво предлага I&G Brokers

В I&G Insurance Brokers ще откриете всякакви видове застраховки, част от които е и “Автокаско”. Доверете се на опита и професионализма, с които това място ще Ви посрещне и подобрете всекидневието си, без да поемате повече рискове. Освен колата си, можете да застраховате и друг вид имущество и материални активи, като дома и бизнеса, багажа по време на път и др. Застраховките “Живот” и медицинските застраховки са също отличен продукт, от който е добре да се възползваме при нужда.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юли, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Гимкхана

X