Connect with us

Картинг

Kinetik E-Series втори предсезонни тестове

В периода 25-26.04.2022 българската компания Кинетик Картс ще проведе вторите предсезонни тестове на новите си електрически картинги, съвсем скоро преди началото на първият български електрически картинг шампионат Kinetik E-Series. Събитието ще се проведе на картинг пистата в град Варна, която е родното място на българските електрическите картинги с над 2300 километра изминати на нея. Машините ще са в свои води, тъй като след всяка направена сесия на тази писта са били инженерно и софтуерно подобрявани от екипа.

Комбинацията от права и доста технични завои ще позволят на пилотите да тестват поведението и мощността на машините. Кинетик Картс ще осигурят екип от инженери и механици, участвали в разработката и производството на картингите, които ще са на
пълно разположение на участниците в теста. Всеки проявяващ желание да изпробва състезателните електрически картинги на Кинетик Картс, може да се запише за участие на сайта на Kinetik E-Series – www.kinetik-e.com срещу таксата от €250. При последвала регистрация за участие в шампионата, сумата ще бъде приспадната от таксата правоучастие.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Картинг

X