Connect with us

Други

ММС отне лиценза на Автомобилна Федерация на България

Преди броени минути в официалния профил на министъра на младежта и спорта във Facebook бе публикувана заповед, с която ММС отнема лиценза на Автомобилна Федерация на България. Тя бе начело на спорта в периода Април 2019 до Май 2022.

Ето какво написа Радостин Василев:

Днес издадох Заповед № РД-09-393/18.05.2022 г., с която ММС отнема безсрочен спортен лиценз № 1, издаден на Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност “Автомобилна федерация на България”. Заповедта е издадена на основание чл. 24, ал. 1, т. 2, предл. 1 от Закона за физическото възпитание и спорта и въз основа на Протокол № 1 от 06.04.2022 г. и Протокол № 2 от 16.05.2022 г. от работата на Комисията по лицензиране и регистриране. Във връзка с подадени множество сигнали, отнасящи се до нарушения от страна на спортни федерации, Комисията по лицензиране и регистриране продължава своята работа.

Очаквайте подробности…

1 Коментар

1 Коментар

  1. венелин урумов

    19.05.2022 в 11:48

    Лиценза е отнет по силата на чл.24ал1т.2 –документи с невярно съдържание.В жалба № 26–00–47/09 09 2021 са приложени категорични ФАКТИ ДОКАЗВАЩИ че АФБ е извършвала спортна дейност чрез документи с НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ в нарушения на ЗВФС „“““правилата за извършваната спортна дейност трябва да съответстван на правилата на ФИА““““ Престъпно деяние по чл 311 от Н.К.!!!!!!!!!!!!!!!!!Това води до общоопасни ПРЕСТЪПЛЕНИЯ срещу живота здравето и имуществото на ШИРОК ПРЕДВАРИТЕЛНО НЕОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ОТ ГРАЖДАНИ в качеството им на зритери състезатели и обслужващи!Типичен пример планинско Благоевград при което не са спазени правилата и процедурите по HILL CLIMB SAFETY GUIDELINES 2021г а във визата се ТВЪРДИ/типичен документ с невярно съдържание/ЧЕ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ СЪОТВЕТСТВАТ НА ИЗИСКВАНИЯТА/закона/ТРАГИЧНИЯ РЕЗУЛТАТ Е ФАКТ!!!!!!!!!!!!За съжаление докого няма да има спорт зависи САМО И КОГА ОБЩТНОСТА ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ НУЖНИЯ КАТАРЗИС/спасението на давещите се е дело на самите давещи се!/С дебилски опити за НАТИСК И МАНЕПУЛАЦИИ НЕЩАТА ПРИКЛЮЧИХА ДО ТУК!На Министър Р.Василев му е вменено задължението да спазва ЗАКОНА SED LEX DURA SED LEX !!!!!!!!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X