Последвайте ни в

Драг

Racebox стартира кампания в Kickstarter

Racebox е изцяло проектиран, разработен и произвеждан в България.

От днес в платформата Kickstarter започна предварителната продажба (back-order) на най-новия тайминг инструмент Racebox. Първите 100 предварителни заявки, ще получат преференциална цена от $149, а за следващите 200 поръчки цената ще бъде $189. След края на кампанията и изчерпването на промоционалните наличности се планира Racebox да се продава на цена от 499 лв. в България и $299 за останалите точки по света. Вероятно мнозина от вас вече са забелязали продукта в някои от видеата на Dizzy Riders, Shondy’s Garage, bri4ka.com. Racebox е изцяло български – проектиран, разработен и произвеждан у нас.

RaceBox е най-модерният и прецизен начин за измерване на статистическите характеристики на вашият автомобил. Измерването на ускорение от 0-100 км/ч, резултати на 1/4 миля или тайминг на обиколки около любимата ви състезателна писта. RaceBox използва последно поколение GPS технология. Това осигурява изключителна точност и позициониране. В комбинация със специално разработен хардуер, RaceBox притежава смайващи резултати – над 99,5% точност на измерване до стотна от секундата в сравнение с официално оборудване за времеизмерване. Почти никое друго устройство на пазара в момента не може да ви предложи същата функционалност като RaceBox. Също така ви предоставя най-лесния и интуитивен потребителски интерфейс и ергономичната форма. Всичко това в ценови диапазон значително по-ниско от всичко останало на пазара.

RaceBox е абсолютно автономно устройство. Нямате нужда от нищо повече от това, което идва в кутията. Разопаковате, монтирайте го и се наслаждавате на пълното изживяване веднага. В комплекта получавата устройството, механизъм за монтиране към предното стъкло, кабел за зареждане и външна GPS антена за още по-добра точност. Авторите на продукта са разработили и специално мобилно приложение за Android и iOS, което ще направи използването на RaceBox още по-лесно и приятно. Продуктът е изключително полезен както за професионални пилоти и тимове, така и за обикновени водачи. Благодарение на него може лесно и бързо да отчитате разликите преди и след направени доработки по вашия автомобил.

Pitlane.TV вече направи back-order заявка и с нетърпение чакаме нашия RaceBox да пристигне до края на месец Април. Ако и вие искате да се сдобиете с този невероятен помощник, може да направите предварителна поръчка от тук: RaceBox | The Ultimate Drag Meter & Lap Timer in the World. и ще го получите в първата седмица на Май 2020 г.

Повече информация за RaceBox може да научите на:


Ако намирате това съдържание за интересно, може да ни подкрепите, за да продължим да отразяваме моторните спортове в България. При възможност може да станете редовен спомоществувал с опцията за абонаментно, месечно дарение през Patreon или чрез еднократно дарение в PayPal.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

август, 2020

22авг(авг 22)9:0023(авг 23)16:00Раликрос Криводол 2 2020

29авг(авг 29)9:0030(авг 30)16:00LIVE НА PITLANE.TVПиста Русе 2020III кръг

29авг(авг 29)9:0030(авг 30)16:00Планинско Осогово 2020V кръг

Горещи оферти

Още Моторспорт

Още от Драг

X