Connect with us

Формула 1

Румънска фирма подписа договор за партньорство с Ферари

ферари формула 1

Румънската компания за киберсигурност Bitdefender подписа договор за многогодишно партньорство със Scuderia Ferrari във Формула 1, в резултат на което логото на компанията ще се появи върху каските на пилотите, върху колата, управлявана от Шарл Льоклер и Карлос Сайнц, а също и върху състезателните екипи и униформите на отбора, предаде специално за БТА румънската агенция Аджерпрес.

„Радваме се, че сме в това ново партньорство с „Битдифендър“, с когото споделяме ценности като най-високо ниво на технологична ефективност, стремеж към съвършенство в производителността и култура на сигурност. Удоволствие е да можем да разчитаме на надежден партньор като „Битдифендър“, иновативна компания и високо ценена за нейния професионализъм и надеждност“, каза Матиа Биното, ръководител на екипа и управляващ директор на „Скудериа Ферари“.

Според източника, като партньор на „Скудериа Ферари“, започвайки с Гран При на Сингапур през 2022 г., логото на „Битдифендър“ ще бъде на показ върху каските на пилотите на „Ферари“, както и върху колата F1-75, управлявана от Шарл Льоклер и Карлос Сайнц, а от 2023 г. и върху състезателните костюми и униформите на екипа.

Компаниите ще участват и в маркетингови дейности, включително частни срещи с пилоти на „Ферари“ и с членове на техническия екип, обиколки на фабрики, достъп до боксове и други изключителни дейности. Освен това „Ферари“ ще проучи и оцени продуктите и услугите за киберсигурност на „Битдифендър“, за да ги включи в своя бизнес. Партньорството е естествено синхронизиране между двете компании, което подчертава силата на данните, хората и машините, работещи заедно с цел все по-високи резултати.

„Битдифендър“ споделя със „Скудериа Ферари“ наследство от високи постижения и доказан опит в изграждането на иновативни технологии, които дават печеливши резултати. Когато всяка секунда е от значение, само най-модерните коли печелят състезания на пистата и само най-модерната технология има силата да предотврати, защити и да отговори ефикасно на кибератаки. Партньорството със „Скудериа Ферари“, най-емблематичният отбор от „Формула 1“, е естествено за „Битдифендър“. Очакваме с нетърпение да ускорим разпознаването на марката и оставаме фокусирани върху предоставянето на усъвършенствана защита на нашите клиенти по целия свят по отношение на киберсигурността“, каза Флорин Талпес, съосновател и главен изпълнителен директор на „Битдифендър“.

„Битдифендър“ предлага решения за киберсигурност за компании и за дома.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Формула 1

X