Connect with us

Други

Румен Дунев: БФАС отново на крака и в действие!

Това обяви председателя на БФАС в социалната мрежа Facebook

rumen-dunev-bfas

Новината дойде право от Facebook профила на Румен Дунев, който е в момента действащия председател на БФАС (Българска Федерация по Автомобилен Спорт) и разтърси автомобилното общество.

Това ясно показва, че предстои разместване в пластовете на управлението на автомобилния спорт в страната.

Как обаче ще се подредят нещата, дали ще има две съществуващи федерации – БФАС и АФБ (Автомобилна Федерация на България) предстои да разберем и само времето ще покаже.


Ето и пълното изявление на Дунев:

БФАС отново на крака и Много скоро в Действие!!!

Отново българските автомобилни пилоти ще могат да се състезават под български флаг за родината и българските организатори ще организират състезания в България и по света!


В коментарите под публикацията възникна въпроса „КОГА?“, който вълнува по една или друга причина цялата автомобилна гилдия. Не след дълго лично Румен Дунев отговори, че това ще се случи през 2021 година.

В този ред на мисли това е ясна заявка, че докрая на годината нещата с автомобилния спорт у нас ще претърпят отново промени.

Не закъсняха и постове на някой от пилотите, които се обявиха против статуковото и изявиха своя протест чрез своето отсъствие в родните шампионати, организирани от функциониращата федерация – АФБ.

Стефан Стоев, един от българските топ пилоти добре познат от планинския шампионат, публикува в личната си страница снимка на покорителя на родните трасета Silver Car Ef10, който е готов и очаква първите състезание организирани от БФАС.От тук нататък, от видяното, едно е ясно… БФАС ще започне да функционира.

По-какъв начин ще „мелят брашно“ с АФБ, ММС, FIA предстои да разберем.

Очаквайте подробности!

2 Коментара

2 Коментара

  1. Н М

    15.07.2021 в 10:32

    Планинско Шипка_2021 чака своята дата!

  2. венелин урумов

    07.08.2021 в 16:15

    „“ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА“““ХАХА НИЩО НЕ СТАНА И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОТ ТОВА ЧЕ ЕДНИ ДЕБИЛИ /по отношение на ПРАВОТО се НАДЪХВАТ /а хитри адвокати ги цакат/!!!!!!!!!!ПЪРВО И ОСНОВНО ВЛАСТА /по закона за спорта произтича от ФИА/ВТОРО НИТО ЕДНА ПРАВНА СИСТЕМА ПО СВЕТА НЕ ДОПУСКА ДВУВЛАСТИЕ !!!!!!!!!!!!ТРЯБВА ДА СИ ИДИОТ ЗА ДА МЕЧТАЕШ ЗА ДВАМА ПРЕЗИДЕНТИ ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА И ДВЕ ФЕДЕРАЦИИ ХАХА !ПО СВЕТА КОГАТО ОБЕМА НА ДЕЙНОСТА СЕ РАЗШИРИ НАЦИОНАЛНАТА СПОРТНА ФЕДЕРАЦИЯ ДЕЛЕГИРА ВЛАСТ НА КЛУБОВЕ КОИТО ДА ДВИЖАТ СПОРТА В ТЯСНО СПЕЦИФИЧНА СВЕРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРИМЕРНА ПИСТА И ПЛАНИНСКО/но те са под шапката на Н.С.В.делегирана от ФИА/!!!Дунев иска да упражнява ВЛАСТ/вземане на решения и профеждането им в ДЕЙСТВИЕ/////Само с мерак не става и ЪКЪЛ СИ ТРЕБЕ !!!!!!!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X