Connect with us

Други

Столична община отмени автомобилно събитие

С две меко казано неоснователни и нелогични причини Столична община отмени планираното INTERACTIVE Car Show, което трябваше да се организира от ретро клуб AvangarD Classic Club, като част от голямото събитие Sofia Summer Fest.

С това си действия Столична община лиши фенове и гости на Sofia Summer Fest от това да се докоснат до света на автомобилизма и в частност ретро „бижутата“, които бяха предвидени от организаторите.

Ето какво написаха от клуба във Facebook:


INTERACTIVE Car Show – О Т М Е Н Е Н О !

Уведомяваме Ви, че днес от Столична община ни СПРЯХА събитието, планувано за неделя, под няколко предтекста:

Жалби от „зелени“ граждани, срещу преминаването на изложбените транспортни средства в парка

Скорошния трагичен пътен инцидент, на по-малко от километър от мястото на фестивала, заради който в момента НЕ било желателно да се провеждат мероприятия с автомобили.

Ние заявяваме НЕСЪГЛАСИЕТО СИ с това решение, тъй като:

По ПЪРВИЯ довод бяхме предвидили изграждане на трасе от твърди плоскости, които да положим върху трвата и единствено по тях да преминат автомобилите, които реално влизат едва 30 метра пред сцената, за само 3 минути и отново се връщат на улицата.

(Само за справка, на Джаз Фестивала, на същото място, миналата седмица БЯХА ДОПУСНАТИ директно ВЪРХУ ТРЕВАТА и то за 2 дни, техника като камиони за храна, каравана за напитки, агрегат, вишки – всичките на колела и доста по-тежки и обемни от нашите….)

Това означава, че ОБЩИНАТА или мери с двоен стандарт, или нещо друго се случва зад кулисите….. )

По ВТОРИЯ довод, ние също сме съпричастни към мъката на близките на загиналите и винаги на събитията си сме апелирали към пътна безопасност, но в случая този инцидент е по-скоро криминален случай (надрусан, некомпетентен хулиган) , отколото нещо свързанио с автомобилизма и не следва да има отношение към нашата ИЗЛОЖБА на превозни средства , движещи се с пешеходна скорост.

А най-интересното е, че дават отказа ДНЕС, петък, последния чиновнически работен ден, за да няма време за реакция.

И така „ДАМИ И ГОСПОДА ОБЩИНАРИ“ , вие си взехте решението, за да ви е мирно и спокойно и да няма жалбичики, застрашаващи чиновническите ви постове, ОБАЧЕ ние питаме:

Кой ще обясни на хилядите фенове, които заявиха желание да дойдат

Кой ще върне плановете на десетките учасници, които решиха да не ходят на почивка този уикенд, а да останат тук и да докарат своите бижута за радост на хората

Кой ще обезпечи организатора на Sofia Summer Fest , който повярва в нас и отдели от препълнения си график на феста, един от най-силните дни (неделя), за да можем ние да го ползваме за събитието

Кой ще ни върне 3-те месеца и 200 часа труд пред комютъра и телефоните, за кампанията и отганизацията

Кой ще върне ефирното време на всички медии, които с интерес ни каниха да разказваме за това шоу в техните студия

Кой ще ни обезпечи финансовите разходи за реклама и подготовка

Вие ли ……. НАДАЛИ

Но неделята ще мине и за нас предстоят други събития, защото който ТВОРИ и ГРАДИ, той върви все нагоре, а който руши и само пречи си остава в тъмния соц. кабинет на партера !


Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X