Connect with us

Формула 1

Тото Волф ще е гостуващ лектор в Харвард

Главният директор на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф ще преподава в магистърската програма на Харвард като гостуващ лектор, обявиха от тима, цитирани от „Ройтерс“.

Той е назначен в бизнес училището на Харвард, където ще споделя опита си за „вътрешни виждания за ефективно лидерство, организационна култура и лична ефективност“ със студентите от програмата, обявиха от Мерцедес.

Волф е смятан за един от най-успешните лидери във Формула 1 и световния спорт, водейки тима към седем титли при пилотите и осем при конструкторите в последните 10 години.

„Чувствам се много поласкан и привилегирован „да продължа да работя с невероятно светлите млади умове в Харвард“, каза Волф.

„Когато и да отида в университета, съм вдъхновен от любопитството и амбицията на студентите и се зареждам с енергия от специалната учебна среда, която те създават с брилянтния факултет“, добави той.

През януари 2024 Волф с професора от Харвард Анита Елберс ще дават кратък курс на студентите от първа и втора година в магистърската програма, който щ есе казва: „Мерцедес във Формула 1: да ръководиш изключително успешен тим“.

Елберс публикува изследване за Мерцедес през февруари 2022 и след това покани Волф да бъде гостуващ лектор и да преподава с нея.

Източник: БТА

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юли, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Формула 1

X