Connect with us

Други

Без отсрочка за плащането на клубните лицензи

Срокът за плащане на състезателните лицензи е удължен до 30 Юни, но клубните лицензии трябва да бъдат платени до края на Март.

Въпреки извънредното положение в България, причинено от коронавируса – клубовете, които искат да удължат лицензионният си период за 2020 година трябва да направят плащане към АФБ до края на Март. В противен случай, за следващата 2021 година, същите ще са принудени да кандидатсват пред организацията, която в момента администрира автомобилните спортове, като нови членове и да заплатят 4000 лв. (3000 лв. такса за разглеждане на документи и 1000 лв. за клубен лиценз). Припомняме, че от тази година лицензионната такса за клубовете членове на АФБ беше увеличена от 600 на 1000 лв.

Отговор на въпроса “Защо АФБ не иска да направи отсрочка за членовете си?”, докато редица държавни институции като НАП удължиха сроковете за плащане на данъци и такси до Юни 2020, не можем да дадем. Липсва и официална позиция от страна на Камен Михайлов, която да обясни кое налага плащане до края на Март – при положение, че цялата страна в момента е блокирана от въведените мерки по извънредното положение.

Срокът за плащане на индивидуалните, състезателни лицензи е удължен до 30 Юни 2020 г.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

януари, 2023

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X