Последвайте ни в

Писта

Димитър Иванов: Стартът е даден, догодина да му мислят професионалистите!

Шампионът от Time-Attack шампионата за последните две години се прицелва в серия МАКСИ за сезон 2020

Снимка: Мартин Н. (M photography)

След феноменалните си сезони в Time-Attack-а, ясно се вижда, че Димитър Иванов има нужда да продължи развитието си в пистовите надпревари и преследването на рекордни времена.

Година след първата си шампионска титла през 2018г., към момента той отново е неин притежател, кръг преди края на шампионата – Time-Attack Balkans.

Също така, той до миналата седмица държеше и рекорда на Писта Дракон при автомобилите с един задвижващ мост, който бе подобрен от Георги Дончев с неговото Porsche GT3 Cup.


По-рано тази вечер Димитър иванов написа в своя Facebook профил нажежаващ обстановката статус, който не остана незабелязан от Pitlane.tv


Всеки, който желае да види атрактивната Honda S2000 пилотирана от Димитър Иванов може да го направи на 01.11.2019г. (Писта Серес, Гърция – Time-Attack Balkans) и 09-10.11.2019г. (Писта Серес, Гърция – Overdrive Lap Battle)


Ако намирате това съдържание за интересно, може да ни подкрепите, за да продължим да отразяваме моторните спортове в България. При възможност може да станете редовен спомоществувал с опцията за абонаментно, месечно дарение през Patreon или чрез еднократно дарение в PayPal.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2020

30май(май 30)9:0031(май 31)16:00Рали спринт Дряново 2020II кръг

Горещи оферти

Още Моторспорт

Още от Писта

X