Connect with us

Прессъобщения

„Една вечер с мирис на петрол“ – тандемът E.Стратиева/Г.Аврамов споделиха за успехите си

В уютната обстановка на столичния хотел Метрополитън, успешния ни тандем посрещнаха партньори, журналисти и приятели

След 14 години в рали спорта и 2 спечелени европейски титли – през 2014 и 2015 година, последвани от „кратка“ пауза, Екатерина Стратиева отново бе най-бързата рали състезателка в Европа, при това за рекордния в историята на стария континент 3-ти път.

В уютната обстановка на столичния хотел Метрополитън, успешния ни тандем посрещнаха партньори, журналисти и приятели. Домакин на събитието бе основният спонсор на състезателите – „Петрол“ АД.

Опиянени от „мириса на петрол“, Екатерина и Георги разкриха рецептата за шампионската титла – правилното октаново число, което се постига чрез упорит труд, вяра, подкрепата на партньори, приятели и фенове. Екипажът направи равносметка на отминалия рали сезон и сподели през какво са преминали, за да донесат трофея в България. Разказът им бе съпроводен с видео от участията им в състезателните кръгове на FIA ERC 2019 – Чехия, Кипър и Унгария – 3 блестящи представяния, които позволиха на Катя да превземе европейския връх при дамите.

Официалната церемония отдели специално място на партньорите, за които Стратиева бе подготвила почетни плакети и отправи благодарности за подкрепата им: „Специално искам да благодаря на Петрол АД, защото повярваха в мен и ми дадоха силата да се боря за мечтите си и да достигам върхове! Те са зад мен повече от 5 години, и този успех нямаше да е възможен без тяхната подкрепа. Благодаря ви!“

Сред партньорите на тандема бяха отличени фирма Сенакс (официален представител на Sonax за България), търговска верига BAUHAUS България, фирма Боро Теракол, туристическа агенция Verso Travel и магазин за оптика Astra Optic в лицето на баща й: „Благодаря ви за всичко, което направихте в годините за мен, за подкрепата и за доверието!“.

Успешната ни състезателка подчерта изключително важната роля на медиите и каза, че: „няма как нещата да се случат без качествената и навременна медийна подкрепа “.

Разбира се този спорт няма как да функционира без спортната управа. Стратиева поднесе плакет на г-н Камен Михайлов – председател на АФБ, както и на инж. Емил Панчев – председател на СБА и сподели, че е готова да помогне с всички знания, които е научила през годините от състезанията в Европа и да се бори за един по светъл спорт в България.

В края на официалната част Екатерина Стратиева представи и успехите на нейния клуб „Астра Рейсинг“, който в българския шампионат завоюва титлата в рали спринта в лицето на Кирил Тодоров и Георги Аврамов. Тодоров от своя страна заяви желанието за един силен сезон 2020 и заяви желанието за защита на титлата, както и борба за титлата в рали шампионата.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

януари, 2023

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Прессъобщения

X