Последвайте ни в

Картинг

Марти Стоянов с последно участие за сезона

Младият картингист се отправя към Италия, където ще вземе участие в последния кръг от Easykart EURO Trophy

Този уикенд предстои финала на Easykart EURO Trophy, в който Стоянов ще вземе участие.

Шампионатът се състои от две квалификационни състезания в Италия (писта Ala) и в Германия (писта Wackersdorf). Последният кръг отново е на писта Ala, Италия.

За сформиране на класирането се събират точките от един полуфинал и един финал от квалификационните кръгове, плюс точките от финалния италиански кръг.

Към днешна дата Марти заема осмата позиция във временното класиране от 36 пилоти. Стоянов има 22 точки в своя актив, събрани от две пети места в полуфинала и финала в първия квалификационен кръг през Април.

С голямо нетърпение Марти Стоянов и неговия мениджър и баща Мирослав Петков очакват финалния кръг в Италия, поглеждайки с едно око към метеорологичните условия, очаквайки два дъждовни дни. Това би било предпоставка за едно добро класиране, с оглед на това, че Марти се чувства комфортно да пилотира на мокра настилка.

Временно класиране:


Ако намирате това съдържание за интересно, може да ни подкрепите, за да продължим да отразяваме моторните спортове в България. При възможност може да станете редовен спомоществувал с опцията за абонаментно, месечно дарение през Patreon или чрез еднократно дарение в PayPal.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юли, 2020

11юли(юли 11)9:0012(юли 12)16:00Планинско Раховец Лясковец 2020IV кръг

18юли(юли 18)9:0019(юли 19)16:00Рали Твърдица Елена 2020III кръг

Горещи оферти

Още Моторспорт

Още от Картинг

X