Connect with us

Рали

Коко Стойчев и Ханко Юриев дебютират в домашното рали “Стари Столици”

Снимка: Ardalska Photo

Коко Стойчев и Ханко Юриев: “Очаква ни поредната доза адреналин, ще се радваме на подкрепа от публиката край трасето”.

Дебют като екипаж със състезателен номер в 52-рото издание на рали „Стари Столици“ ще направят шуменците Константин Стойчев и Ханко Юриев. Макар във времето да са си сменяли ролята като пилоти в състезателен автомобил, в събота на дясната седалка ще седне Ханко Юриев.

“Участвал съм съм на три състезания като форлойфери, вълнувам се, че имам възможността да стартираме като екипаж и да мерим сили с останалите участници в групата ни”, това обяснява Стойчев пред сайта на ралито – rallystaristolici.com.

Бензина в кръвта им влязъл още като били деца с Ханко. Заедно изгледали много състезания, първото им било рали „Стари столици“, натрупали много часове край трасетата като зрители. Заедно закупили лек автомобил Сузуки „Суифт“ и така мечтата им да се състезават започнала да се сбъдва.

“Адреналинът, както за нас, така и за зрителите на ралито и този път се очаква да бъде много голям”, коментира Коко Стойчев.

“Радвам се, че ще стартираме като част от отбора на Мартин Сурилов, който във времето ни е помагал винаги с каквото може. Надявам се да успеем да стигнем до финала без технически проблеми, и автомобилът да издържи”, допълни още Стойчев.


 

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

март, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Рали

X