Connect with us

Мотоциклетизъм

Pitlane.TV с три живи излъчвания през септември!

След последното живо излъчване от пистовия шампионат на „Дракон“ и шестия сезон на виртуалните пистови серии на BULERS, месец септември на 2023 година се очертава истински празник за всички фенове на българския моторспорт в каналите на Pitlane.TV.


2-3 СЕПТЕМВРИ

GRAND PRIX PLEVEN

За първи път в България ще имате удоволствието да наблюдавате съботния и неделния ден на деветия кръг от BMU европейски шампионат на писта, както и поредния кръг от националния шампионат по Супермото на летищния комплекс в Долна Митрополия край Плевен. Състезанието ще бъде „2 в 1“, като в събота до обяд ще наблюдавате квалификациите, следобяд първите състезания, а в неделя и основните състезания.


9-10 СЕПТЕМВРИ

Планинско Тодор Славов

Край Варна на добре познатата скоростна отсечка „Аладжа манастир“ ще се проведе планинското състезание, което ще бъде в памет на легендарния варненски пилот Тодор Славов. В събота зрителите на канала ще наблюдават тренировъчните маншове, а в неделя състезанието!


30 СЕПТЕМВРИ и 1 ОКТОМВРИ

Писта Стара Загора

Добре познатото трасе край Стара Загора домакинства кръг от пистовия шампионат на България. В класическия си вид събота е предвиден ден за квалификация на отделните серии, а в неделя ще бъде състезанието.


Не забравяйте да се абонирате за канала на Pitlane.TV в YouTube, както и да последвате Facebook страницата, за да не пропускате всичко най-интересно от българския автомобилен и моторен спорт.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Мотоциклетизъм

X