Connect with us

Легионери

Попов и Башкехайов с успешен финал на чешкото рали “Барум”

Българският екипаж Даниел Попов и Ангел Башкехайов (Peugeot 208 Rally4) завърши успешно в 51-то издание на чешкото рали “Барум”. Дуото на АСК “Пещера” завърши на осмо място в клас RC4 и на трето място в едномарковия шампионат на Peugeot в Чехия. В генералното класиране българите се класираха на 35-то място.

“Не съм участвал в по-тежко рали и за това съм доволен, че стигнахме до финала. Днес изненадите с атмосферните условия бяха още по-големи, но смятам, че успехме да направим добър избор на гуми в повечето етапи. Един страхотен опит за нас. Надявам се да имаме възможност догодина отново да участваме”, сподели Попов веднага след финала в Злин.

“Успяхме да изпълним задачата за рали “Барум”. На финала сме!”, бяха първите думи на Ангел след края на надпреварата. “През днешния ден условията се променяха постоянно, буквално за всеки един специален етап сменяхме всички налични гуми, което беше страхотен опит за нас. Не мога да скрия огромната си радост от това, че сме тук и стигнахме до финала”, допълни навигаторът.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Легионери

X