Connect with us

Други

Румен Дунев: Нулев сезон няма да има!

Председателят на Българска Федерация по Автомобилен Спорт (Румен Дунев) използва социалните мрежи за да даде ясна заявка че сезон ще има. Ето какво написа той във Facebook:

Завърши едно от най-тежките състезания в живота ни , но заедно успяхме да върнем Автомобилният Спорт в неговият храм-БФАС! Специални Благодарности към Министър Радостин Василев и екипа му, за изключителният Професионализъм при разрешаването на един от най-сложните казуси в Българският Спорт като цяло. Благодаря и на целия Отбор на БФАС за огромният труд , усилия и последователност в действията си,а именно за постигането на тази историческа за Българският Автомобилен Спорт Победа! Наистина нямаме никакво време да се радваме на тази изключително трудна и продължителна битка , защото здраво се захващаме за работа. Нулев сезон за радост на всички състезатели , организатори и зрители няма да има. Ще има 100% Истински Честен Автомобилен Спорт и Пълна Финансова прозрачност!

Изказването дойде след като в късния следобяд вчера (13 Юли 2022) министърът в оставка Радостин Василев издаде безсрочен спортен лиценз на Българска Федерация по Автомобилен Спорт.

2 Коментара

2 Коментара

 1. Няма

  14.07.2022 в 14:12

  Хайде да видим, че от 20г ни няма дори в спортните новини.

  • Киро Брейка

   14.07.2022 в 14:50

   Даже от 30

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X