Connect with us

Други

Румен Дунев: Няма да се откажем да се борим за справедливост!

„В този тежък час за българския автомобилен спорт, тогава когато държавата се намесва, за да бъдат потъпкани истината и обективността, се обръщам към вас, като ви моля да заявим ясно и категорично на протест на 28 октомври, че няма да се откажем да се борим за справедливост.“

По-рано днес председателя на Българска Федерация по Автомобилен Спорт – Румен Дунев, излезе с обръщение в социалната мрежа Facebook, до всички замесени в автомобилния спорт.

Дунев сподели още, че ако на срещата предвидена за 27 октомври 2022г в ММС не срещнат разбиране от страна на министерството, то на 28 октомври ще се организира национален протест.

Ето и цялото съобщение на председателя на БФАС, без редакторска намеса:


„ДО ЦЯЛАТА АВТОМОБИЛНА И СПОРТНА ОБЩНОСТ

До всички автомобилни състезатели, отбори, механици, маршали, организатори, деятели, фенове, експерти по пътна безопасност, приятели и съмишленици!

Обръщам се към вас в един от най-трудните моменти за българската автомобилна общност, защото правдата и справедливостта са ни отнети, с което мечтите и очакванията на мнозина от нас няма да се сбъднат.

Призовавам ви да се обединим в името на честността, искреността и правото ни да правим спорт на международно и европейски ниво. С всичките ни действия в последните месеци доказахме, че сме способни да организираме състезания, покриващи всички стандарти за безопасност, както и да работим в името на нашия любим спорт и тези, които милеят за него. Нещо, което нашата федерация е правила повече от 50 години, и което е мисията на нашата организация.

В този тежък час за българския автомобилен спорт, тогава когато държавата се намесва, за да бъдат потъпкани истината и обективността, се обръщам към вас, като ви моля да заявим ясно и категорично на протест на 28 октомври, че няма да се откажем да се борим за справедливост. Днес повече от всякога всеки един от нас е важен и само заедно можем да успеем. Ако утре четвъртък 27.10.2022 на среща в Министерството на младежта и спорта нашите искания за връщане на Лиценза на БФАС и правото ни да спортуваме свободно не бъдат удовлетворени , ще използваме всички законови мерки да изразим недоволството си!

Очаквайте допълнителна информация за сборните пунктове, „часовия график“ и „пътната карта“ на протеста.“


2 Коментара

2 Коментара

  1. Венелин Урумов

    26.10.2022 в 16:38

    Не разбрах какво означава „“РАЗБИРАНЕ““ като очакване от господин Дунев ?Няма как Министъра да наруши закона за да покаже „“РАЗБИРАНЕ“ !

  2. Венелин Урумов

    26.10.2022 в 17:08

    Борба за справедливост–що е то ???СПРАВЕДЛИВОСТ –С ПРАВО –УСТАНОВЯВАНЕ НА ПРАВОТО НА НЯКОЙ СРЕЩУ ПРАВОТО НА ДРУГ СЕ ОСЪЩЕСТЯВА ЧРЕЗ ПРАВОЗАЩИТНИ ПРАВОВОУСТАНОВЯВАЩИ И ПРАВОПРИЛАГАЩИ ОРГАНИ В ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА ЧРЕЗ ЗАКАНОНИ ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ ПОД ФОРМАТА НА „““ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА“!!!!!!!!!!В СЛУЧАЯ БОРБАТА ЗА „““СПРАВЕДЛИВОСТ““ЧРЕЗ ПРОТЕСТ Е ОПИТ ЗА НАЛАГАТЕ ПРАВОТО НА СИЛАТА НАД СИЛАТА НА ПРАВОТО –СПРАВЕДЛИВОСТА !!!!!!!!ЯВНО ИЗРЕЧЕНИТЕ ПРИЗИВИ ОТ ДУНЕВ ЗА „“РАЗБИРАНЕ““И „“СПРАВЕДЛИВОСТ“““НЕ ПРЕДИЗВИКВАТ В СЛУШАТЕЛИТЕ МУ ПРЕДСТАВА СМИСЛОВОТО ИМ СЪДАРЖАНИЕ –ТЕ НЕ РАЗБИРАТ СМИСЪЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е ТИПИЧНО ПОПУЛИСТКО ГОВОРЕНЕ А ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА НЕРАЗБИРАЩИ СМИСЪЛА ИЗПЪЛВАТ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ПОНЯТИЕТО ДЕБИЛИ !НЯМА ЛОШО ТОЙ ПРОФЕСОР И.ХРИСТОВ ДОКАЗА ЧЕ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ТАКИВА!!!!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X