Connect with us

Други

Румен Дунев: Протест на 28.10.2022г. ще има!

В 10:00 ще започне протеста пред сградата на Министерството на младежта и спорта

Преди броени минути председателя на БФАС – Румен Дунев съобщи, че по време на срещата в ММС не са успели да намерят решение на проблема.

Ето какво написа по обяд Дунев във Facebook:


„Тръгваме за срещата с Министерството на младежта и спорта с надеждата, че пътя за решаване на проблемите в автомобилният спорт, задължително трябва да преминат през конструктивен диалог! Не желаем финансиране от министерството, ние искаме само да спортуваме в България и Европа под български флаг.

Благодаря на всички, които ни подкрепиха. Вие сте нашата сила и всички заедно сме 98% от хората, които спортуват, организират и ходят по автомобилни състезания. Когато сме единни никой няма да може да ни спре. Ние ще се борим до последно и няма да ви предадем!“


Отново в социалната мрежа Facebook, попаднаме и на анкета в групата „Auto Sport“, като в нея се пита въпроса: „БФАС или АФБ? И защо?“.

Резултатите категорично показват, че настроенията в момента са повече от категорични. БФАС е гласувано от 1370 души и има 97% преднида пред АФБ, които има 3% одобрение (гласували за АФБ – 30 души).


Преди буквално броени минути, БФАС излезе с информация около протеста, който ще започне от 10 часа.

Ето какво публикуваха от спортната организация:

„Уважаеми Колеги и Приятели,

За съжаление, по време на срещата в Министерството на младежта и спорта, решение на нашия проблем не се намери и остана юристите на двете страни да разменят официално писма, в тази връзка бих желал да ви уведомя, че ПРОТЕСТ за утре 28.10.2022 г. (петък) ще ИМА!

Предвидени са сборни пунктове от три точки на София – бул. „Цариградско шосе“ при Интер ЕКСПО Център, бул. „Ботевградско шосе“ срещу бензиностанция ЕКО и третият лъч ще тръгне от Лидъл при моста на Захарна Фабрика.

Моля ви да спазваме доброто поведение, да не допускаме провокатири , които да ни злепоставят пред обществото и институциите!

Благодарим Ви за подкрепата! Очакваме Ви!“


 

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X