Connect with us

Други

XVIII-ти Национален събор на Пежо Клуб България

Очакваме ви на 10 Юни 20023 г. – Писта Дракон

С XVIII-ти Национален събор на Пежо Клуб България, отбелязваме и 20-годишнината от създаването на клуба. Официално историята ни започва на 19 март през далечната 2003г., През 2006г. е проведен първият събор на Пежо Клуб България във Велико Търново. За поредна път домакин на събитието ще е писта „Дракон“, с. Калояново.

Всяка година най-очаквани са дисциплините “Драг” и “Тайм Атак”. През изминалата година ПКБ въведе нова традиция – “Тайм Атак Рейс Такси”. Тази инициатива е изцяло благотворителна цел. Срещу символична такса, гости на клуба, които нямат възможност да се впуснат в състезателно темпо, могат да се возят при някои от нашите участници и в рамките на 3 обиколки да изпитат адреналинът, който дисциплината “Тайм Атак” поражда. Събраните средства от тазгодишното Рейс Такси ще отидат в подкрепа на благотворителната кампания „Заедно за тях – специалните деца“. Подробности за кампанията може да откриете тук.

В подкрепа на слогъна на клуба, “НЕ на войната по пътищата!”, отново ще се проведе майсторско управление на МПС по предварително подготвено трасе. Всеки от участниците се пуска по трасе за време, като трябва да съблюдава за минимален брой грешки. Ще се проведе и дисциплина „Кола на публиката, като всеки гласувал ще участва в томбола.

Ще има забавление за малки и големи, както и тест драйв на най-новите модели, организиран от официалният вносител на марката – София Франс Ауто. Всеки гост, притежател на СУМПС, ще има възможността да покара новите модели на Пежо и да се запознае с тенденциите за развитие на марката.

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

май, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X