Connect with us

Други

АФБ публикува календара за 2022

24 часа след като публикувахме откъс от Закон за физическото възпитание и спорта, в сайта на Автомобилна Федерация на България се появи и календара за 2022 г.

Дали причината за появата на дългоочакваната от всички програма за настоящия сезон сме ние или е случайност – може само да гадаем. Едно е ясно, това е най-късно публикувания календар в историята на автомобилния спорт у нас (цели 3 месеца след обичайното обявяване при церемонията на годишното награждаване). Още на пръв прочит прави впечатление, че първите състезания за годината са насрочени за началото на Юни 2022 година. Причината е, че Автомобилната Федерация на България е с постановление и забрана за организиране на автомобилни състезания в срок от 6 месеца. Наказанието изтича в края на месец Май. От тук насетне цялата програма търпи корекции, тъй като два от традиционно най-активните месеци в автомобилния спорт (Април и Май) са преди изтичането на заповедта от министерството на младежта и спорта.

No Events on The List at This Time

1 Коментар

1 Коментар

  1. венелин урумов

    16.02.2022 в 14:54

    ХАХА НАСТРОЙВАТ ВИ СРЕЩУ НОВАТА ВЛАСТ /те са лошите щото ни взеха лиценза и таз година няма да карате /ДОКАТО БЯХА ГРОБ НА ВЛАСТ КО ХУБО СИ КАРАХТЕ –ПЪЛНА ПУНТА МАРА “”трай коньо за зелена трева””

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

април, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Други

X