Connect with us

Легионери

Искате ли да станете част от кариера в моторспорта?

Искате ли да посетите DTM състезание? Искате ли да седнете в състезателен автомобил по време на тестове?

Мартин Стоянов е един от талантливите млади български пилоти!

След успешна кариера в картинга, на 12 годишна възраст Марти насочва погледа си и дебютира в автомобилния спорт. Добрия резултат-3то място на подиума постига още при второто си участие на пистата Магни-кур (Франция), в състезанието FunBoost sprint, с еднакви автомобили-Mygale MySpider.

През изминалата 2023 година, ден преди да навърши 14 години , той участва и в първото си състезание с Формула 4 записвайки пол позишън. Повече информация отосно развитието на младия пилот може да намерите , като посетите неговият YouTube профил (Martin Stoyanov – YouTube), личната му страница – Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100039408373786), както и неговия сайт (Home – Martin Stoyanov – Kart Racer (martin-stoyanov.com).

Високите бюджети нужни за участие в формулите карат семейството да се откаже от кариера по този път и вниманието е пренасочено към кариера с туристически и GT автомобили. Целта е да се изградят контакти с производители и детската мечта на младия талант да бъде професионален пилот, един ден да стане реалност.

През 2024 фокуса е насочен към едномарковия шампионат DMV BMW 318ti Cup (подробно за шампионата от тук: Willkommen bei DMV BMW 318ti Cup (dmv-bmw318ticup.de)).

Младият пилот вече тренира усилено и направи тестове с някои от водещите отбори като показа много добра скорост. Тъй като бюджета още не е напълно осигурен, Мартин Стоянов има предложение към всеки заинтересован да бъде част от това приключение. Всеки който има желание да подпомогне кариерата му, дори и със скромна сума, ще получи личен сертификат за това, подписан от него! Освен сертификат за спонсорство, ще получите и разписка за вашата инвестиция. Идеята е ако един ден Мартин стане професионален пилот, тази сума да бъде върната от приходите му, на всички инвестирали в кариерата му.

Има три варианта за връщане на средствата:
1. Инвестицията да бъде върната на човека който я е направил;
2. Сумата да бъде дадена за благотворителност;
3. Сумата да бъде инвестиция в следващото поколение български пилоти.

От всички участници получили сертификат, ще бъдат изтеглени и много награди! Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола! Голямата награда ще бъде ВИП-гост на състезателен уйкенд от ДТМ.Уикенда ще включва достъп до боксовете, кетъринг, обиколки на пистата до някой от пилотите!

С втората награда, десет участника изтеглени чрез томболата, ще бъдат поканени да посетят един от тестовете на отбора на Мартин Стоянов и ще имат удоволствието да седнат до Марти и да направят тестова обиколка на пистата със състезателният автомобил!

Подробна информация относно томболата, ще бъде изпратена на всеки един участник. За целата е необходимо да изпратите съобщение на имейл mp_formula@yahoo.com, или Viber (+417 875 89 877), с текст ,,Условия на томболата“ и форма за контакт за обратна връзка с вас. В рамките на същия ден ще ви бъде върнат отговор с регламента на тоболата.

Всеки който желае да подкрепи мартин Стоянов, може да го направи чрез платформата за дарения на следния линк: Подкрепи Марти в кариерата му в моторните спортове (pavelandreev.bg).

Относно прозрачността за всеки един приход и разход от събраните средства, можете да прочетете в общите условия на платформата тук: Общи условия за ползване на платформата PavelAndreev.BG.

Мартин Стоятнов и неговия екип сърдечно Ви благодари за всяка една подкрепа!

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Легионери

X