Connect with us

Легионери

Пламен Стайков и Рафи Кадир успешно завършиха рали Бохемия

Екипажът на Flat-Out Motorsport успешно финишира първото си рали за сезона

Българите се класираха на 14-та позиция в генералното класиране след близо 160 състезателни километра, разпределени в 14 скоростни отсечки.

Ето какво написаха в своята Facebook страница от отбора:


„Пламен Стайков и Рафи Кадир завършиха успешно Bohemia Rally Mladá Boleslav!

Екипажът премина без затруднение през техничните и бързи чешки етапи в стил „flat-out“, оставяйки след себе си една дузина автомобили от клас RC2. Резултатът – 13-то място в класа и 14-та позиция в генералното подреждане. Двамата получиха заслужено внимание от чешките пилоти и фенове.

Натрупаният за Стайков и Кадир опит е от съществено значение за тяхното професионално израстване. Първите 20 екипажа, които бяха част от надпреварата са на изключително ниво! Освен с невероятни умения разполагат и с огромен финансов ресурс, а повечето от тях познават перфектно етапите.

За някои от вас постигнатите резултати може би не изглеждат впечатляващи, но в действителност това е голям подвиг за българските състезатели и не следва да бъде омаловажаван.

Положихме поредният крайъгълен камък в развитието на нашия тим. След много трудности и несгоди осъществихме една мечта – участие в голямо чуждестранно състезание, при висока конкуренция, с автомобил от категорията R5.“, съобщават от Flat-Out Motorsport.


 

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Легионери

X