Connect with us

Картинг

Помогни на Никола Цолов в пътят му към световния елит!

Станете част от инициативата в подкрепа на „БЪЛГАРСКИЯТ ЛЪВ“ Никола Цолов, който изпитва финансови затруднения за да завърши поредния успешен сезон!

Както вече е нормално за нашата държава, за съжаление най-талантливите и можещи в спорта, изключително трудно намират пътя, силите и мотивацията към върха. До известна степен на никой не му пука, но когато бъде развят трикольора и се чуе там някъде в чужбина националния ни химн – всички се обединяваме и ни става приятно. Гордеем се! Гордеем се, ама истински!… НО! Забравяме, че колкото и малко да са тези млади и перспективни спортисти като Никола Цолов, който е един от водещите пилоти в отбора на легендата от Формула 1 – Фернандо Алонсо, те продължават да се борят там някъде по света за своите успехи и мечти, както и техните семейства. Накрая всичкият този труд, упоритост и борбеност ни носи наслада, когато видим че се е представил „Българският лъв“ по блестящ начин и е показал на конкурентите си от цял свят в различните шампионати и световни първенства, че нас, нас като народ и олицетворение на тези три думи (труд, упоритост и борбеност) ни има!

Дойде моментът обаче, когато въпреки постиженията си, въпреки поредния сезон, изпълнен с много успехи, въпреки новите мечти, амбиции и цели духът в спортиста пада… пада в тежък нокдаун. Именно в такъв момент, предполагам, се намира най-перспективният ни пилот в тези дни. Дни в които просто какъвто и да си, каквото и да направиш на пистата, за да участваш на световната сцена ти трябват пари. Дойде моментът, в който явно държавата тотално е абдикирала и е в будна кома след толкова много избори, служебни министри и смяна на управления, че явно ние като един силен народ, народ както написах по-горе… олицетворяващ труд, упоритост и борбеност, трябва да помогнем в този момент на Никола Цолов!

Ето какво се появи в социалните мрежи вчера, публикувано от фейсбук страницата на Никола Цолов:


Подкрепи моето участие на Световното първенство по картинг

Здравейте, приятели!

Аз съм Никола Цолов. Един от най-бързите картинг пилоти в Света през 2021-ва година.

През този сезон имах възможността да се състезавам на най-престижните и трудни състезания и да запиша впечатляващи успехи:

– 2-ро място на кръг от Европейското Първенство и 4-то място в крайното класиране на шампионата.

На 31-ви октомври, на картинг писта Кампилос, в Испания, ще се проведе най-важното за мен състезание – Световното първенство като имам реален шанс да се боря за победата. За да мога да участвам и да покажа най-доброто от себе си, ми е необходима сумата от 25 000 евро.

Както всички знаят, нашият спорт е изключително скъп и намирането на финансова подкрепа не е никак лесно. Ще съм благодарен на всеки, който би могъл да отдели някакви средства, с които да подкрепи мен и българския спорт!

Ето следните възможности:

UBB – BGN
–––––––––
IBAN: BG47UBBS80021089709440
BIC: UBBSBGSF
Beneficiary: TSOLOV

Revolut – EUR / BGN / ALL
––––––––-
IBAN: LT52 3250 0436 4397 7082
BIC: REVOLT21
Beneficiary: Miroslava Tsolova – майка

Благодаря много за подкрепата!


След подобен пост, лично в мен се пораждат чувства като злоба и тревожност. Злоба към това, че Никола Цолов не успява да получи нужната подкрепа за да не се стига до такива постове и тревожност дали ще успее да излезе от тази ситуация.

В края на тази тъжна, според мен, статия, подкрепете Никола в социалните мрежи Facebook, Instagram, споделете инициативата до повече хора! Това пак е от ключово значение и е също част от това да помогнем на Никола Цолов в пътят му към световния елит!

 

 

Кликни тук за да коментираш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи състезания

юни, 2024

Няма състезания

Фен магазин

Пистов шампионат

Още Моторспорт

Още от Картинг

X